Dode in auto waarschijnlijk verdachte Trefpunt (UPDATE)

De politie is donderdagmiddag begonnen met onderzoek in en om de woning van de familie van de vermiste Leon V. aan de Industrieweg in Moergestel. Dat meldt Omroep Brabant. Hij zou de persoon kunnen zijn die woensdagavond in de uitgebrande auto bij bij Berkel-Enschot is gevonden.

Autobedrijf

Leon V. kwam donderdag niet opdagen voor een zitting in de rechtbank in Den Bosch over de drugsverdenkingen in de zogeheten operatie Trefpunt. V. heeft naast zijn woning in Moergestel een autobedrijf waar in april een drugslab werd aangetroffen. Hij was op vrije voeten maar werd samen met andere verdachten verwacht in de rechtbank.

Woensdagavond

Bij de zitting van de zaak voor de rechtbank in Den Bosch kwamen twee van de vijf verdachten donderdagochtend niet opdagen. Ze waren op vrije voeten: een 44-jarige man uit Moergestel die verdacht wordt van betrokkenheid bij een drugslab en een 65-jarige man uit Oud-Turnhout. De 44-jarige Leon V. is sinds woensdagavond spoorloos.

Tussen de middag was er besloten overleg tussen de procespartijen. Volgens de verslaggever van het Eindhovens Dagblad is de behandeling verdaagd naar juni. Op 19 april is er nog een pro forma-zitting.

Zie eerdere berichten:

Hoofdverdachten Party King-zaak op vrije voeten

Grote actie tegen drugshandel Zuid-Nederland

Verdachten Trefpunt weer voor de rechter (LIVE)