Dode bij steekpartij Utrecht

Bij een steekpartij aan het einde van de ochtend voor de ambulancepost van de RAVU op de Camera Obscuradreef in Utrechtse-Overvecht is een nog onbekende persoon om het leven gekomen. Hulpdiensten die snel ter plaatse waren hebben met hulp van personeel van de traumaheli nog geprobeerd het slachtoffer te reanimeren. Alle hulp was te vergeefs en het slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De politie zou een verdachte hebben aangehouden voor deze steekpartij.

De politie heeft inmiddels de straat afgezet en een tent over het slachtoffer gezet om een technisch sporenonderzoek te starten naar de toedracht van deze steekpartij. Over de toedracht en de identiteit van het slachtoffer kan de politie op dit moment geen mededelingen doen.

{swfremote}http://mediaplayer.rtvutrecht.nl/player/flash/player-licensed.swf” width=”450″ height=”306″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” wmode=”transparent” flashvars=”streamer=rtmp://192.87.92.10/fastplay&file=/media/video/f/6/f61e3b6209.flv&autostart=false&stretching=fill&searchbar=false{/swfremote}