Dode in kofferbak Mercedes (VIDEO)

In Coevorden is een dode man aangetroffen in de kofferbak van een auto. De auto is het Stieltjeskanaal ingereden en daar vanochtend uit getakeld. De politie wil op dit moment alleen zeggen dat de dode persoon onder verdachte omstandigheden is gevonden.

De auto is even na elf uur uit het kanaal gehaald, schrijft het Dagblad van het Noorden. De politie is met een groot onderzoek bezig.

Gipsafdrukken

Langs het kanaal staan politiewagens, waaronder het mobiele onderzoekslab van de forensische opsporing, de vroegere technische recherche. Er zijn onder meer gipsafdrukken gemaakt.

Een voorbijganger trof vanochtend rond zes uur de auto aan, half hangend op de wal en half in het water. De passant waarschuwde de politie. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De locatie waar de auto werd aangetroffen is vlakbij de plek waar in juli vorig jaar vier mensen van één familie om het leven kwamen toen zij met de auto in het Stieltjeskanaal terecht kwamen. Een kapotte rem bleek destijds de oorzaak van het ongeluk, schrijft RTV Drenthe.