Dode vrouw aangetroffen in woning Vlaardingen, tweetal aangehouden (UPDATE)

In een woning aan de Pieter Karel Drossaartstraat in Vlaardingen is woensdagmiddag een overleden vrouw aangetroffen. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Vlaardingen. Twee mannen van 25 en 40 uit Vlaardingen zijn aangehouden. Hun rol wordt onderzocht. De politie is een groot onderzoek (TGO) gestart en gaat uit van een misdrijf.

Politiebureau

Een 40-jarige man en een 25-jarige man uit Vlaardingen meldden zich woensdag rond 17.00 bij het politiebureau in Vlaardingen. Op basis van wat zij vertelden, zijn agenten naar de woning gegaan en troffen zij daar de overleden vrouw aan. De twee mannen zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar overlijden en worden verhoord door de recherche.

De forensische opsporing doet ter plaatse sporenonderzoek en er wordt met getuigen gesproken. Voor deze zaak is een TGO (Team Grootschalige Opsporing) gestart. Dat wil zeggen dat zo’n twintig rechercheurs zich bezighouden met deze zaak.

Verdachte zaken

Of de vrouw woonde in de woning waar ze werd aangetroffen, is nog onduidelijk. Rijnmond schrijft dat in de woning een stel zou wonen en dat er wel eens verdachte auto’s voor de deur stoppen.