Doorzoekingen bij Bandidos in Duitsland

De Duitse politie heeft dinsdagmorgen in Keulen en Aken doorzoekingen gedaan in de woning van zeker twee leden van de motorclub Bandidos. De twee mannen van 25 en 30 jaar worden door de politie beschuldigd van een steekpartij op de parkeerplaats van een restaurant waarbij een Hells Angel gewond raakte.

 

Bij de doorzoekingen zijn een aantal messen en busjes traangas gevonden. De politie onderzoekt nog of het mes erbij zit die is gebruikt bij de steekpartij op de parkeerplaats van het restaurant in Keulen.

De 25-jarige Bandido zit al sinds eind februari vast omdat hij mogelijk betrokken zou zijn bij een poging tot moord op een lid van de Hells Angels in Oberhausen.

Dinsdag heeft de politie ook bekendgemaakt dat een lid van de Satudarah zwaar is mishandeld door leden van de Hells Angels in Oberhausen. Het slachtoffer werd samen met zijn broer mishandeld en is naar alle waarschijnlijkheid blind aan een oog. Volgens de Duitse politie is een soort van erecode overschreden door de MC-leden, omdat de broer geen lid zou zijn van een van de MC’s.

In Duitsland is het de laatste maanden erg onrustig onder de verschillende motorclubs. Lees hier het hele dossier voor meer informatie over de confrontaties tussen de MC’s.