Drie aanhoudingen voor schietpartij Rotterdam

In Rotterdam heeft een arrestatieteam drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij in de Wieldrechtstraat. Daarbij raakte vrijdagochtend 9 december een 25-jarige Rotterdammer gewond aan zijn hoofd en bovenlichaam. 

Vrijdagochtend 9 december kreeg de politie een melding dat er werd geschoten in een portiek in de Wieldrechtstraat in Rotterdam. Vervolgens reed een aantal mannen weg in een auto. Toen agenten in de Wieldrechtstraat arriveerden, troffen zij inslagen van kogels aan. Kort daarna meldde zich een slachtoffer op een politiebureau in Rotterdam. Hij vertelde dat hij was bedreigd met een vuurwapen en op zijn hoofd was geslagen. Nadat een ambulance de man naar het ziekenhuis had gebracht voor de behandeling aan zijn hoofdwond, bleek bij nadere controle dat de 25-jarige Rotterdammer een kogel in zijn bovenlichaam had.

Arrestatieteam

In het weekend hield een arrestatieteam drie personen aan. Twee mannen van 22 en 25 werden gearresteerd in Berg en Terblijt. De derde arrestant, een 23-jarige Rotterdammer, werd in zijn woonplaats aangehouden. Bij de arrestaties trof de politie een vuurwapen aan. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.