Drie arrestaties na doodsteken 17-jarige

De politie heeft dinsdagochtend twee jongens van 14 jaar uit Rotterdam aangehouden in verband met de dood van de 17-jarige Sehriban Akpinar uit Rotterdam. Zij werd op donderdagavond 9 augustus bij de bossen aan de Horvathweg gevonden en bleek te zijn doodgestoken. Zondag 12 augustus heeft de politie al een 15-jarige verdachte aangehouden in deze zaak.

(Foto: politie.nl)

Wat precies de rol van de drie jongens is geweest bij de dood van Sehriban is nog niet duidelijk. De 15-jarige Rotterdammer die op zondag 12 augustus werd aangehouden zit vast voor verdenking van moord of doodslag. 

Nadat het lichaam van de 17-jarige Sehriban Akpinar werd gevonden, startte de politie meteen een grootschalig onderzoek. dat heeft geleid tot de aanhouding van de 15-jarige Rotterdammer. Na verder onderzoek en verhoor van de verdachte heeft de politie dus nu ook twee jongens van 14 aangehouden.

De familie van het slachtoffer is inmiddels op de hoogte gesteld van de aanhoudingen. De verdachten zitten vast in beperkingen. Dat houdt in dat ze alleen contact mogen hebben met hun advocaat.