Drietal opgepakt in drugsonderzoek Bergen op Zoom

Drietal opgepakt in drugsonderzoek Bergen op Zoom

De politie heeft maandagochtend drie verdachten aangehouden tijdens een drugsactie bij twee woningen in Bergen op Zoom. Daarbij zijn honderden grammen drugs, ruim 37.000 euro contant geld en drie auto’s in beslag genomen.

Invallen

Agenten vielen vanmorgen twee woningen binnen aan de Vlierstraat en aan het Klaproosplein. In de Vlierstraat werden twee mannen aangehouden: een 16-jarige jongen uit Rotterdam en een 22-jarige Bergenaar. Aan het Klaproosplein werd een 26-jarige Bergenaar aangehouden.

Softdrugs en cocaïne

In het huis aan de Vlierstraat vonden agenten een (nep)vuurwapen, ruim 37.000 euro cash geld en honderden grammen wiet en hasj. Ook werden er drie auto’s in beslag genomen. In het pand aan het Klaproosplein werden honderden grammen cocaïne gevonden. Ook namen agenten kleine gripzakjes met verschillende soorten drugs in beslag.

De drie verdachten zitten vast voor verder onderzoek. Er wordt een bestuurlijke rapportage opgemaakt door de politie. Aan de hand daarvan kan de gemeente besluiten beide panden te sluiten.