Drugs en cash op woonwagenkamp Stein

Bij de inval vrijdagavond op het woonwagenkamp aan de Julianaweg in Stein zijn onder andere grote hoeveelheden contant geld en drugs aangetroffen. Dat heeft de politie zaterdag bekend gemaakt. In drie woonwagens werden tienduizenden euro’s cash gevonden. Ook werden sieraden, een vuurwapen, harddrugs en een aantal auto’s in beslag genomen. 

Bij een pand in Beek, aan de Elsstraat, vond de politie meerdere tientallen kilo’s  aan wiet en een wietdrogerij.

Twee panden

In Stein werden twee panden doorzocht. In een gebouw aan de Stadhouderslaan werd marihunana en hasj gevonden. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. In een ander pand in Stein aan de Dross Kampsstraat  werd een hennepplantage aangetroffen, bestaande uit ongeveer 100 hennepplanten. Tevens bleek dat er sprake was van diefstal van stroom.

Elf aanhoudingen

In tegenstelling tot eerdere berichten zijn er geen tien, maar elf mannen aangehouden. Een verdachte probeerde te vluchten, maar werd even later op het dak van een school in Stein aangetroffen en aangehouden. Daarnaast werden twee Belgen gearresteerd op verdenking van de koop van drugs.  Zij waren in het bezit van een aanzienlijk bedrag aan contant geld. De cash is door de politie in beslag genomen.

De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen zullen worden verricht.

Eerder bericht staat hier.