Drugslab bij Zeeuws vakantiepark

In recreatieoord Port Zélande bij de Brouwersdam heeft de politie vrijdag een drugslaboratorium ontdekt. het was gevestigd boven pizzeria Porto Bello. Volgens de politie kwam het lab naar boven in een al langer lopend onderzoek.

Zwijndrecht

Toen agenten er binnen traden was het nog geheel in bedrijf voor de grootschalige productie van amfetamine en xtc. Bij de inval zijn drie mannen van 40, 43 en 52 jaar uit Zwijndrecht en Rotterdam aangehouden. In het lab stond ongeveer 200 liter aan chemicaliën maar de politie vond geen drugs.

Center Parcs

Het restaurant maakt geen deel uit van Center Parcs, de eigenaar van het vakantiepark en de jachthaven. Ook op een perceel met een drugslaboratorium aan de Molendijk in ‘s-Gravendeel deed de politie een inval. Daar werd in een schuur naast een woning eveneens  gevonden.

Ook in de Rotterdamse wijk het Oude Noorden trad de politie binnen. In een schuurtje bij een woning aan de Benthuizerstraat zijn chemicaliën aangetroffen, grondstoffen voor amfetamine, en waarschijnlijk een hoeveelheid drugs.