‘Extreem gevaarlijke’ tiener nog op de vlucht

In Duitsland zoekt de politie woensdag zeer intensief naar de 19-jarige Marcel Hesse die een buurjongen doodgestoken heeft. Volgens de politie is het niet zeker of hij nog verdere slachtoffers heeft gemaakt. De politie heeft gewaarschuwd dat de jongen ‘extreem gevaarlijk’ is.

Onberekenbaar

Hesse is een vechtsporter. Hij is niet groot (1.75) maar volgens de politie psychisch volstrekt in de war en ‘onberekenbaar’. De politie controleert in het gehele land auto’s en personen.

De politie vreest dat Hesse (foto) dinsdag een nieuw slachtoffer heeft gemaakt. Om 15.47 verschenen er dinsdag op de sociale netwerken Reddit en Pr0gramm foto’s en een mededeling die wijzen op een nieuw slachtoffer. Het zou ditmaal gaan om een vrouw.

Zojuist heeft de politie van Bochum een persbericht gepubliceerd waarin de letterlijke tekst is opgenomen die op internet werd gepost. De foto’s van het mogelijke nieuwe slachtoffer zijn daarbij niet gepubliceerd door de politie.

Het 120 kilo zware beest

De letterlijke tekst van de post op internet luidt: ‘Ik heb mezelf in mijn hand gesneden toen ik vocht met het 120 kilo zware beest. Ze bood meer weerstand dan het kind. Door marteling heb ik de gegevens van haar bank, PC en telefoon verkregen, vandaar dat ik de namen niet kan openbaren.’

De politie vraagt de bevolking van Herne en omgeving of er sinds vanochtend een vrouw wordt vermist. Het vermoeden bestaat dat het tweede misdrijf binnen een straal van 80 kilometer van Herne heeft plaatsgevonden. Ook sluit de politie niet uit dat het om een valse melding op internet gaat. Maar om elk risico te vermijden, heeft de recherche het persbericht gepubliceerd waarin ze de bevolking oproept waakzaam te zijn en zich te melden in het geval er een vrouw wordt vermist.

Eerder bericht:

Tiener doodt kind en schept op in Darknet.