Duitse zaagde sekspartner aan stukken

In München staat de 32-jarige Gabriele P. terecht voor moord omdat ze haar partner Alex H. na de seks met een cirkelzaag in stukken heeft gezaagd. De bedoeling was een SM-sessie. P. bond de 19-jarige H. aan het bed en begon te zagen.

Zolder

De studente pedagogie zaagde één voor één de ledematen van haar sekspartner af en besloot met het hoofd. Forensisch onderzoek wees uit dat de man nog leefde en toen dit gebeurde. De lichaamsdelen verborg ze op zolder. Enkele maanden later werden deze gevonden door haar nieuwe vriend, Christian K.. deze besloot haar te helpen om de lichaamsdelen gewikkeld in plastic in de tuin te begraven.

Dronkenschap

De moord vond plaats in 2008 in Haar, in Beieren, maar kwam pas in 2016 aan het licht. Christian K. vertelde in dronkenschap aan een vriend dat hij lichaamsdelen in een tuin had begraven. Niet lang daarna deed de politie een inval. In de buurt stonden Gabriele P. en K. bekend als een stel dat wilde seksfeesten met veel drank en drugs organiseerde.

Gabriele P. beantwoordde maandag vragen van de rechtbank. Ze vertelde dat ze sinds 2001 al samenwoonde met Alex H. die toen nog minderjarig was. Er waren door de jaren verschillende crises in de relatie. Hij gebruikte volgens haar zeer veel wiet en drank en had ’twee persoonlijkheden’. Een psychiater stelde een psychische stoornis (borderline) vast. Over zijn duistere kant vertelde P. niets.

Op de fatale dag zette ze H. een verduisterde ski-bril op voordat ze hem vastbond. Meer details kwamen niet naar buiten omdat de rechtbank de deuren liet sluiten.

Christian K. is al veroordeeld tot twee jaar en negen maanden. Gabriele P. kan levenslang krijgen.