Echtpaar: we hadden seks met Nederlands model

Het echtpaar dat aanwezig was toen het Nederlandse model Ivana Smit in een hotel in Maleisië van een balkon stortte erkennen dat ze seks hebben gehad met het meisje. Alex Johnson en zijn vrouw Luna zeggen dat in een interview in de Daily Mail.

Geflirt

Het trio zou hebben plaatsgevonden in hun kamer op de zesde verdieping van hun hotel in Kuala Lumpur op 7 december. Ze zeggen dat ze hadden geflirt met Smit in een Whatsapp-groep. Ze zeggen dat Ivana regelmatig drugs – cocaïne en xtc – gebruikte.

De familie van Smit stelt dat het meisje seksueel zou zijn misbruikt. Ook zou haar lichaam tekenen van mishandeling vertonen.

Visum

Ze zeggen dat beschuldigingen aan hun adres door nabestaanden van Smit vals zijn. Ze hebben twee weken in hechtenis doorgebracht op grond van en drugsverdenking en problemen met hun visum.

Luna zegt dat ze na nachtclubbezoek haar man en Ivana in bed achterliet om haar dochter naar school te brengen en om 08.15 te zijn teruggekeerd. Toen hadden ze seks en daarna zegt ze in slaap gevallen te zijn. Daarvoor zou ze Ivana nog in de kamer hebben gezien terwijl die rondliep en in zichzelf sprak en giechelde. Drie uur later zou ze wakker zijn geworden en pas later op de hoogte te zijn gebracht van het lot van Smit, ze dacht dat die naar een fotoshoot was gegaan.