Eindhovenaar Aran de Jong doodgeschoten

Eindhovenaar Aran de Jong blijkt na onderzoek op het lichaam inderdaad zaterdagochtend te zijn doodgeschoten. Het slachtoffer werd op de Diamantring in Eindhoven gevonden na een melding van een schietpartij. De dader is nog voortvluchtig. De politie heeft laten weten dat er ongeveer 25 rechercheurs op de zaak zitten.

 

Uit een eerste onderzoek van de politie is gebleken dat Aran de Jong bij zijn woning in Eindhoven al onder vuur is genomen terwijl hij in zijn auto zat. Dat gebeurde zaterdagochtend kort voor vijf uur. Hij zat op dat moment met een paar bekenden, waaronder zijn vrouw, in een auto. 

 

Het slachtoffer was nog wel in staat om te vluchten, maar hij is later op de Diamantring dood aangetroffen. Hij bleek te zijn doodgeschoten. De overige inzittenden van de auto bleven ongedeerd. Zij zijn wel gehoord als getuigen. Een team van 25 rechercheurs doet onderzoek naar de zaak.

De Jong zou een bekende zijn van justitie, schrijft De Telegraaf. Hij zou verdachte zijn in een grote drugszaak, waarvoor hij ruim een jaar in voorarrest heeft gezeten. Die strafzaak zou op 3 december beginnen.