Exclusieve horloges bij aanhouding Noffel

De Ierse politie vond bij de aanhouding van Naoufal ‘Noffel’ F. in april vorig jaar in Dublin behalve geld, wiet en valse paspoorten voor bijna een ton aan zeer exclusieve horloges. Dat schrijft de Independent.

De politie trof een Rolex van € 3.850, nog een Rolex met een waarde van € 35.000 en een Audemars Piguet Royal Oak limited edition Michael Schumacher (zie foto onderaan) met een geschatte waarde tussen € 40.000 en € 50.000 aan. Ook droeg Noffel designerschoenen van € 800 en vonden agenten € 12.825 and £ 300 in cash en een kleine hoeveelheid wiet. Advocaat Inez Weski van F. heeft laten weten dat er geen reden is aan te nemen dat die horloges van hem zijn.

Noffel werd gearresteerd voor de valse paspoorten, waarvoor hij sinds zijn aanhouding in april vastzit in de Cloverhill-gevangenis in Dublin. Verwacht wordt dat hij binnenkort wordt overgeleverd. Nederland heeft aan Ierland overlevering gevraagd voor onder meer F.’s vermeende betrokkenheid bij de mislukte aanslag op Peter R. (alias Pjotr) in Diemen eind 2015.