Extra onderzoek bij huis Els Borst

De politie doet donderdag aanvullend onderzoek bij het huis van ex-minister Els Borst, die daar op 10 februari dood werd aangetroffen. Volgens de politie is mevrouw Borst om het leven gekomen door een misdrijf. Politiechef Patricia Zorko van de nationale politie zei woensdagavond in het tv-programma RTL Late Night dat ook de eventuele betrokkenheid van het duo Antonio van der P. en Enise B. wordt onderzocht. 

Op maandag 10 februari 2014 werd mevrouw Borst dood aangetroffen in de garage van haar huis aan de Ruysdaellaan in Bilthoven. De politie onderzoekt de zaak als een misdrijf.

In het onderzoek naar de dood van Els Borst doet het rechercheteam donderdag voortgaand onderzoek in en bij de garage van de woning aan de Ruysdaellaan in Bilthoven. Om ongestoord te kunnen werken is voor de garage van de woning een tent van de forensische opsporing geplaatst. De straat zal gedurende het onderzoek aan beide zijden zijn afgesloten, meldt de politie.

In het programma RTL Late Night zei Politiechef Patricia Zorko van de nationale politie woensdagavond dat de politie verschillende zaken onderzoekt op eventuele betrokkenheid van het gearresteerde duo Antionio van der P. en Enise B. Zo ook de zaak rond ex-minister Els Borst.