Familie verdacht van moord Dordrecht

De politie heeft deze week twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op een 24-jarige man uit Dordrecht. Het slachtoffer werd in september 2013 op de N61 bij IJzendijke doodgeschoten. In deze zaak zijn eerder twee mannen (24 en 50) aangehouden. Zij zijn familie van de deze week gearresteerde mannen.

(Foto: archief)

Het familiebedrijf van de verdachten is maandag doorzocht. Daarbij zijn diverse goederen in beslag genomen.

Wraak

Volgens RTV Rijnmond zou de moord te maken hebben met weerwraak in Turkse kringen. De aangehouden verdachten en het slachtoffer komen allemaal uit Dordrecht, De vier mannen zitten vast.

Het 24-jarige slachtoffer werd in de ochtend van woensdag 25 september doodgeschoten op de N61 bij het Zeelandse IJzendijke. De man was daar aan het werk aan de weg. De 50-jarige verdachte heeft toen zelf de politie gebeld om de melding te maken. Hij is meteen aangehouden.

Brussel

Op 17 november 2013 is vervolgens in Brussel een 24-jarige familielid van de verdachte aangehouden. Hij is ruim een week later door België overgeleverd aan Nederland. Maandag heeft de politie nog twee familieleden (18 en 48) gearresteerd voor betrokkenheid bij de moord.