Vriend Sandra Hazeleger bekent moord

De 49-jarige vriend Bob H. heeft de moord of doodslag op zijn partner Sandra Hazeleger bekend aan de politie voordat hij de plaats aanwees waar hij zijn levenspartner had achtergelaten. De dochter van bouwondernemer wijlen Henk Hazeleger, Sandra Hazeleger was 45 jaar. Ze is gevonden in de bossen in de buurt van Woudenberg. De twee laten vier jonge kinderen achter die nu beroofd zijn van zowel vader als moeder. Het gezin was juist teruggekomen van een wintersportvakantie. Oosterbeker Henk Hazeleger, die enkele jaren gelden overleed op 68-jarige leeftijd verdiende samen met zijn broer Dick veel geld met hun bouwonderneming Hazeleger Bouw.

 

Eind jaren negentig werd dit bedrijf voor tientallen mijoenen overgenomen door de HBG, daarna stapten ze in het vastgoed. In de Quote 500 staat de familie vermeld op nummer 349 met 77 miljoen euro.

Henk Hazeleger was in de regio Arnhem een invloedrijk man met veel connecties. Zo steunde hij enige tijd voetbalclub Vitesse. Hazeleger woonde in één van de duurste huizen van Gelderland: aan de Dreijenseweg 15 in Oosterbeek. Later verhuisde hij naar het Spaanse Marbella. Hij overleed in 2004.

De Telegraaf schrijft  dat Bob H. de plaats waar het het lichaam van zijn vrouw lag zelf zou hebben aangewezen. In de buurt is haar Renault Grand Espace uitgebrand gevonden.

Afgelopen zaterdag was Sandra Hazeleger plotseling spoorloos verdwenen nadat ze op weg ging om familie te bezoeken.

Zie De Telegraaf.