Foto dode vrouw Oss vrijgegeven

De politie heeft een foto (links) vrijgegeven van de dode vrouw die dinsdag 1 januari werd gevonden in een voortuin van een woning aan de Berghemseweg in Oss. Het gaat om de 48-jarige Marja Nijholt uit Enschede, die op 31 december met de trein in Oss zou zijn aangekomen. Het slachtoffer is door geweld om het leven gekomen.

Volgens getuigen is de 48-jarige vrouw uit Enschede op maandag 31 december rond 14.00 uur met de trein aangekomen in Oss, maar ze is ook nog in het plaatsje Berghem gezien. Het slachtoffer had een grijze koffer bij. De politie zoekt meer getuigen.

Op dinsdag 1 januari werd de vrouw in een voortuin van een woning aan de Berghemseweg in Oss gevonden door een man die de hond aan het uitlaten was. Ze bleek door geweld om het leven te zijn gekomen. De politie heeft al op verschillende plaatsen in de omgeving van de woning gezocht naar sporen. Wat daar precies is uitgekomen, is niet duidelijk.

Omroep Brabant meldde eerder dat de vrouw mogelijk vanwege een internetdate in Oss was. Dat zouden buurtbewoners hebben verklaard. De politie heeft die aanwijzing meegenomen in het onderzoek.

Lees ook:

Sporenonderzoek in zaak dode vrouw Oss

Dode in voortuin Oss