Wat gebeurde met Sabrina Oosterbeek? (VIDEO)

De politie vreest dat de verdwenen Amsterdamse Sabrina Oosterbeek (30) door een misdrijf om het leven is gebracht. Ze ging op 8 maart haar fiets verkopen en kwam nooit meer thuis. Deze fiets is na een tip teruggevonden. Vorige week is een 44-jarige Amsterdammer aangehouden.

Reigersbos

Deze man zit nog altijd in hechtenis voor mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning. De vrouw werd voor het laatst gezien op camerabeelden toen ze haar woning ’s nachts verliet. Haar telefoon gaf die nacht nog een signaal af in de omgeving van Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost.

In de woning van de verdachte is uitgebreid onderzoek verricht. Toch wil de politie nog meer informatie. De zaak werd dinsdagavond opnieuw aangekaart in Opsporing Verzocht. Er is een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Borderline

Sabrina Oosterbeek heeft in haar kindertijd na traumatische gebeurtenissen de persoonlijkheidsstoornis borderline opgelopen. Ze heeft hevige stemmingswisselingen die zich uit in lief maar ook agressief gedrag.

Ze woont ze al jaren in de flat Geldershoofd in Amsterdam-Zuidoost. Ze is ernstig verslaafd aan drugs maar relatief ging het goed met haar. Ze had goed contact met haar familie.

Telefoon

In de nacht van dinsdag 7 op woensdag 8 maart verliet ze om ongeveer 02.45 haar woning. Ze zei tegen haar vriend alleen dat ze een afspraak had om haar fiets te verkopen. Tussen 02.00 en 04.00 heeft ze volgens de politie nog een aantal telefoongesprekken gevoerd, ook met personen die bekenden zijn van de politie. Mogelijk is de aangehouden verdachte een van hen.

Nadien is er met dat toestel niet meer gebeld. Haar bankpas of id-kaart had ze die nacht niet bij zich en er is sindsdien geen geld van haar rekening gepind.