Geen cel voor openbare seks in pizzeria (VIDEO)

Danielle Hirst (29) en Craig Smith (31) zijn in Engeland veroordeeld voor seks hebben aan de balie van een Domino’s Pizza. De officier van justitie had celstraf geëist maar Scarborough Magistrates’ Court veroordeelde het tweetal onder meer tot 23 maanden huisarrest in de avonduren. Craig Smith maakte luidkeels bezwaar.

‘Get fucked’

Hij was boos, volgens Britse media, omdat hij van de rechtbank ook 200 uur vrijwilligerswerk moet doen. Smith schreeuwde:

Waarom krijg ik extra straf?

Tegen journalisten buiten de rechtbank zei Smith: ‘get fucked‘.

De verontwaardiging van Smith was begrijpelijk want op video van beveiligingscamera’s is te zien dat ze toch samen de daad verrichten. Smith kreeg een hogere straf omdat hij eerdere veroordelingen op zijn naam heeft. Hij was voorwaardelijk vrij voor een mishandeling.

De twee mogen elkaar een jaar lang ’s avonds niet zien omdat ze dan in hun eigen huis moeten blijven, ze moeten een behandeling voor hun drankgebruik ondergaan en ze moeten een slachtoffer 85 pond schadevergoeding betalen.

Drank

Op de beelden is onder andere te zien dat Hirst Smith pijpt, terwijl de baliemedewerker gewoon doorwerkt. Ook is te zien dat een bezorger pizza’s komt afhalen en weer vertrekt terwijl Smith en Hirst tegen de balie seks hebben.

De twee waren enkele weken geleden al schuldig bevonden. Hirst zat met haar handen voor de ogen toen het bewijsmateriaal in de rechtszaal werd vertoond.

Het stel was onder invloed van drank.

https://www.youtube.com/watch?v=2yRGjvqJmAc