Geen gezellige Kerst bij de Saunders (VIDEO)

Jamie Saunders, jongste broer van de bekende zangers Ben & Dean, heeft zijn oudste broer op kerstavond bedreigd en ervan beschuldigd een oplichter te zijn. In een video uit Jamie dreigende taal in de richting van ’teringlijer’ Dean. Beelden na de break.

Een emotionele Jamie Saunders laat in de video geen spaan heel van zijn oudste broer Dean. Hij spreekt hem dreigend toe en zegt ondermeer:

Voor jou, vriend, gaat een hele grote bom ontploffen. Je familie oplichten? Fuck you pannenkoek. Oplichter, hond, sadist, zwartwerker, egoïst. Fijne kerst trouwens, iedereen.

 

Veroordelingen

Leden van de familie Saunders kwamen de afgelopen jaren regelmatig in aanraking met Justitie. Ben Saunders werd door de politierechter in Alkmaar wegens vernieling veroordeeld tot een voorwaardelijke boete van 350 euro. Saunders werd in oktober 2014 een café in Landsmeer uitgezet en vernielde toen spiegels van een auto en een scooter. Eerder mishandelde hij zijn ex-vriendin en de auto van zijn voormalige schoonouders. Dean Saunders heeft een celstraf gekregen voor mishandeling en een brandstichting: acht maanden.

Dean Saunders en zijn management waren telefonisch onbereikbaar voor commentaar.

Zie ook:

Dean Saunders krijgt celstraf en boete

Eis: drie jaar tegen Dean Saunders

Het repertoire van de familie Saunders