Geliquideerde Duitse bokser was Hells Angel

De voormalige wereldkampioen boksen Stefan Raaff die maandag is geliquideerd in het Duitse Frechen bij Keulen, was lid van de Hells Angels. Dat melden Duitse media. Hij is mogelijk slachtoffer geworden van machtswisselingen binnen de motorclub.

De voormalige bokser werd maandagavond in Frechen gevonden in de buurt van zijn auto. Hij was verwond door kogels en stierf in de ambulance op weg naar het ziekenhuis. Raaff is met zes kogels om het leven gebracht.

Dat Raaff banden had met het motormilieu, was al bekend. Volgens verschillende Duitse media was hij lid van de motorclub MC Midland, een Hells Angels chapter in Düsseldorf. De afdeling werd in februari verboden, maar de leden zijn nog altijd actief in en rond de stad.

Sinds het chapter werd opgeheven, zou er een machtstrijd onder de leden zijn ontstaan. Raaff stond mogelijk een van de Hells Angels in de weg. Duidelijk is dat de daders precies wisten waar ze moesten zijn. Raaff woonde pas kort in Frechen, waar hij bij zijn vriendin was ingetrokken. 

Lees hier alles over de Duitse Hells Angels.