Gerucht over steekpartij Broederliefde

De politie onderzoekt een steekincident tijdens een vechtpartij, die dinsdagochtend rond 05.00 plaatsvond aan de Kruiskade. Een 22-jarige Rotterdammer liep meerdere steekwonden op in zijn rug. Er zijn geruchten dat leden van rapgroep Broederliefde betrokken waren bij het incident.

Parkeergarage

Twee groepen mannen kregen ruzie in een uitgaansgelegenheid aan de Kruiskade. Rond vijf uur zetten ze die ruzie voort in de naastgelegen parkeergarage. Dat mondde uit in een steekpartij, waarbij een van de mannen in zijn rug werd gestoken. Toen de hulpdiensten arriveerden, werd het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelde sporen veilig en hoorde getuigen. Er zijn geen aanhoudingen verricht, volgens de politie loopt het onderzoek nog door.

NOS

De NOS meldde dinsdagmiddag op basis van bronnen bij de politie dat het slachtoffer een lid van Broederliefde zou zijn. Dat bleek niet juist. De NOS blijft er wel bij dat de politiebronnen stellen dat leden van de groep wel degelijk betrokken waren bij de onenigheid. Het management van Broederliefde heeft dat tegenover de NOS ontkend.