Gewelddadig weekend in Breda met steekpartijen en zware mishandeling

Onder een viaduct op de Ettensebaan in Breda is zondagmiddag een 32-jarige man uit Oudenbosch gewond geraakt bij een steekpartij. De man is met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Een 21-jarige verdachte uit Breda is opgepakt. Vrijdagnacht werd ook al een man (28) in Breda neergestoken die zaterdag overleed.

Klemgereden

De politie kreeg rond 14.30 een melding van een steekincident aan de Ettensebaan. Daar werd een man (32) uit Oudenbosch aangetroffen met meerdere steekwonden. De verdachte, een 21-jarige Bredanaar, sloeg in een auto op de vlucht, maar kon kort daarna in de directe omgeving worden opgepakt. De recherche onderzoekt zijn betrokkenheid en het motief van de steekpartij.

Dodelijke steekpartij

Het is de tweede steekpartij in twee dagen tijd in Breda. Vrijdagnacht rond 4.30 werd een 28-jarige man neergestoken aan de Haven. Hij raakte zwaargewond en overleed zaterdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Zaterdagochtend werd een 31-jarige verdachte opgepakt.

Zware mishandeling

Zondagochtend werd rond 5.00 in het centrum van Breda in de Dieststraat ook nog een 32-jarige man van zijn mobiele telefoon beroofd en flink mishandeld. Hij raakte zwaargewond aan zijn gezicht. De politie heeft camerabeelden vanuit de omgeving veiliggesteld en is op zoek naar mensen die hier getuige van zijn geweest.