Gewonde bij schietpartij in Rotterdam

Bij een schietpartij in de Vinkenstraat in Rotterdam is zondagochtend een 25-jarige vrouw gewond geraakt. Aan de schietpartij ging een ruzie vooraf, vermoedelijk in de relationele sfeer, zo meldt de politie. Er is nog niemand opgepakt, de politie zoekt nog naar de dader.

Er wordt onder meer een buurtonderzoek gedaan. De politie kreeg zondagochtend rond 9 uur een melding binnen van een schietpartij. Er werd een traumahelikopter ingezet, maar die bleek uiteindelijk niet nodig. De vrouw met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Nog twee gewonden

Eerder dit weekend vielen ook al twee gewonden in Rotterdam. In de nacht van zaterdag op zondag meldde een man zich bij het ziekenhuis. Hij had een schotwond. De politie heeft op de Westersingel, waar de schietpartij volgens het slachtoffer plaatsvond, kogelhulzen gevonden. De dader is nog niet gepakt.

Zaterdag werd een 22-jarige Rotterdammer opgepakt voor een steekpartij in de Mauritsweg. Daarbij raakte een man van 50 gewond, die naar het ziekenhuis is gebracht. De twee hadden ruzie, de verdachte kon na verklaringen van getuigen worden gepakt.