Gewonde man in kofferbak van auto

Na een melding van een ruzie bij een woning in Den Bosch heeft de politie zondag een gewonde man aangetroffen in de kofferbak van een auto. Er zijn meerdere personen aangehouden en twee mannen zijn gewond geraakt. Een van de gewonden was van de derde verdieping naar beneden gesprongen.

De politie kreeg in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.00 uur een melding over een ruzie in een woning aan de Christiaan Huygensweg in Den Bosch. Nadat bleek dat er een personenauto met Frans kenteken bij betrokken was, heeft de politie in die auto een gewonde man aangetroffen in de kofferbak.

De 31-jarige bewoner en een 25-jarige vrouw uit Den Bosch zijn daarop aangehouden. Vervolgens heeft de politie in het ziekenhuis ook twee mannen aangehouden die daar werden behandeld aan hun verwondingen. Het gaat om een 20-jarige Bosschenaar en een 21-jarige man uit Frankrijk.

Een van de aangehouden personen lag gewond in de kofferbak. Een andere man, die gevlucht was en ook werd behandeld in het ziekenhuis, was van de derde verdieping naar beneden gesprongen. Wat er precies in de woning is gebeurd, is nog niet duidelijk.