Gewonden bij schietpartij kamp Bergen op Zoom

Bij een schietpartij op een woonwagenkamp aan het IJslandpand in Bergen op Zoom zijn zaterdagavond twee gewonden gevallen, De dader is voortvluchtig. Er was op het moment van de schietpartij een feestje gaande.

Ambulance

BN/ De Stem schrijft dat de dader kwam aanlopen en direct begon te schieten. Of hij gericht schoot of in het wilde weg heeft geschoten wis nog voorwerp van onderzoek. De twee gewonde mannen zijn per ambulance afgevoerd. Een van hen is er volgens de politie ernstig aan toe maar de verwondingen zouden niet levensgevaarlijk zijn.

Gerucht

Het vermoeden bestaat dat aan de schietpartij een ruzie eerder op de avond vooraf is gegaan. Of de dader afkomstig is van het kamp zelf is ook nog niet duidelijk. Het gerucht ging dat Klaas Otto, een kopstuk van MC No Surrender betrokken zou zijn heeft de politie tegen BN/ De Stem met klem ontkend: ‘er gaan verhalen dat hij op het feestje was of dat hij een van de slachtoffers is. Daar klopt niets van.’ Ruim een week geleden was er een schietpartij in in de Grote Beerstraat in Bergen op Zoom. Hiervoor zijn drie personen aangehouden.