Gewonden bij steekpartijen in Wenum-Wiesel, Oss en Spijkenisse

Bij drie verschillende steekpartijen in Wenum-Wiesel, Oss en Spijkenisse zijn zaterdagavond en -nacht in totaal vier gewonden gevallen. Twee mannen werden opgepakt.

Wenum-Wiesel

Twee mannen van 57 uit Wenum-Wiesel zijn zaterdagavond aangehouden voor een steekpartij in die plaats. Na een verkeersruzie eerder die dag is een man uit Vaassen in zijn buik gestoken. Het slachtoffer reed na de verkeersruzie naar zijn huis waar hij ontdekte dat hij gewond was geraakt. De lichtgewonde man is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Oss

In Oss raakten zaterdagnacht tussen 5.00 en 5.30 twee Ossenaren gewond bij een steekpartij. De twee mannen zouden op de Molenstraat ruzie hebben gekregen met enkele personen. Hierbij liepen beiden steekverwondingen op. De daders sloegen op de vlucht en de slachtoffers zijn uiteindelijk ieder een andere richting op gelopen.

Het 23-jarige slachtoffer werd op de Heuvel in Oss op de grond gevonden. Volgens getuigen was er een bloedspoor van “honderden meters” op straat. De 19-jarige gewonde man lag op de Berghemseweg. Beide mannen zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De aanleiding voor de ruzie is onbekend. Er is nog niemand aangehouden en de politie is op zoek naar getuigen.

Spijkenisse

Ook in Spijkenisse was het raak. Daar raakte zondagmorgen een 20-jarige Spijkenisser gewond bij een steekincident aan de Noordkade. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar even voor 05.00 liep het slachtoffer een horecagelegenheid binnen en gaf aan gestoken te zijn. Agenten die snel ter plaatse waren, troffen het slachtoffer aan met een steekwond. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.