Gewonden na schoten in Rotterdam en Limburg (VIDEO)

In het Limburgse Brunssum is dinsdagavond een man lichtgewond geraakt na een schietpartij. Rond 22.20 ontving de politie berichten over een schoten. Eenmaal ter plaatse op De Ruyterstraat vonden agenten een slachtoffer.

Tuin

Het slachtoffer is een 26-jarige man. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Er is geen verdachte aangehouden. De politie doet nog onderzoek naar de aanleiding voor het schietincident. Volgens L1 werden bij de schietpartij meerdere schoten gelost. Het vond plaats in een tuin achter een woning. Het slachtoffer zou inmiddels weer thuis zijn.

Flatwoning

In Rotterdam-IJsselmonde raakte een 26-jarige man uit Ridderkerk dinsdagavond gewond door een kogel in zijn buik. De man was wel aanspreekbaar maar werd door de ambulance zo snel mogelijk overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident gebeurde op de Huniadijk. Wat er zich daar in en rond de flatwoning heeft afgespeeld dat kan de politie nog niet zeggen. De politie trof in de woning een vrouw en twee kinderen. Het alarmnummer werd gebeld vanuit een woning op de Huniadijk. Of het schieten in de woning heeft plaatsgevonden, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Inmiddels heeft zich een verdachte gemeld bij de politie.