Gezinsmoord in Engeland

In een huis in County Durham in Noord-Oost Engeland zijn op Nieuwjaarsdag vier lichamen gevonden van dezelfde familie. Een vijfde lid van de familie, een 19-jarig meisje was kennelijk erin geslaagd te ontkomen en werd gewond in een huis in de buurt aangetroffen. De slachoffers waren op één na vrouw. Het jongste slachtoffer was een tiener. Naast de dode man lag een shotgun.

De politie heeft laten weten niet op zoek te zijn naar daders waardoor het waarschijnlijk lijkt dat de man met het wapen zijn gezin om het leven heeft gebracht en daarna zichzelf.

De politie werd gewaarschuwd om 11.45 nadat een anonieme beller had gemeld dat een aantal mensen was doodgeschoten.

De lichamen lagen in verschillende kamers in het huis. De man is een veertiger en de precieze leeftijd van de vrouwen is nog niet vastgesteld. De 19-jarige vrouw werd verderop in de straat gevonden door de politie kort na aankomst. Haar verwondingen door geweerschoten blijken mee te vallen.

Een buurtbewoner: ‘normaal gebeurt niets in deze straat’. Hij schetste de slachtoffers als ‘normaal, gewone mensen’. In County Durham zijn misdaadcijfers erg laag.

{youtube}CR5NlRhZDw4{/youtube}