Gezochte auto in moordzaak gevonden

In Hilversum is dinsdag de Opel Vectra gevonden die mogelijk gebruikt is rond de moord dan wel doodslag op een 42-jarige man uit Soest. Het slachtoffer werd zondag in het water van een naastgelegen sloot langs de Embranchementsweg in Den Dolder (Utrecht) door een passant aangetroffen. Er zitten twee mannen vast.

In verband met het onderzoek naar de dood van de 42-jarige Soester, was de politie op zoek naar een groene Opel Vectra. Deze auto was mogelijk op een of andere manier betrokken bij de dood van het slachtoffer.

Na enkele oproepen in diverse media, heeft de politie de Opel Vectra aangetroffen in Hilversum. De auto wordt nu door een forensisch team onderzocht op sporen.

Op zondag 13 januari rond 10.00 uur werd in het water van een naastgelegen sloot langs de Embranchementsweg in Den Dolder het lichaam van de 42-jarige man uit Soest gevonden door een passant. Uit een schouw op het lichaam bleek dat de man door geweld om het leven was gebracht. Kort hierna werden twee verdachten aangehouden op verdenking van moord dan wel doodslag. Het gaat om een 66-jarige man uit Soest en een 41-jarige man uit Amersfoort.