Goeie seks met Willem

Willem Endstra was een vrouwenliefhebber. Bij zijn dood op 51-jarige leeftijd was hij al drie keer getrouwd geweest en had hij vijf kinderen. Het beeld van Endstra als womanizer komt ook naar voren in het boek De Liquidatie Dossiers. In het boek is een verklaring opgenomen van een vrouw die de dagen voor de liquidatie van Endstra intensief met de vastgoedhandelaar optrok.

 

In zijn telefoongesprekken namen gesprekken met zijn vele vriendinnen zeker de helft van de tijd in beslag. Dat weten de meeluisterende politierechercheurs ook, die ‘er soms hoorndol’ van werden. Ook zijn laatste telefoongesprek rond 12 uur op 17 mei 2004 was met een vriendin.

Dat was een andere vriendin dan de jonge vrouw met wie hij de laatste paar weken optrok. Deze realiseerde zich volkomen hoe de hazen liepen in het leven van Endstra. Zij noemde hem later in een politieverhoor ‘geen vreemde man’ maar wel ‘een echte vrouwenliefhebber’. ‘Hij kon tegen mij ook gerust zeggen dat ik niet de enige was.’

Ze hield dan ook van eerlijkheid en hinderde zich niet aan ’typisch zo’n gesprek dat hij met een vrouw’ in haar bijzijn voerde.
Haar verklaring is opgenomen in De Liquidatie Dossiers. Een fragment:

Meer originele politieverhoren in ‘De Liquidatie Dossiers’.

Koop dit onthullende boek bij Bol.com of AKO.

 

 

http://www.ako.nl/product/9789491308017/de-liquidatie-dossiers-wim-van-de-pol/