Gordon suikeroom voor Bram (UPDATE)

Zanger en tv-persoonlijkheid Gordon is financieel in de bres gesprongen voor Bram Moszkowicz die aan schulden ten onder lijkt te gaan. Hij heeft zich garant gesteld voor een deel van de schuld van Moszkowicz. De veiling van de huisraad van de ex-advocaat is van de baan.

Onvoorstelbaar

‘Ik vind het onvoorstelbaar dat Bram kennelijk door al zijn vrienden en familie in de steek wordt gelaten’, zegt Gordon in De Telegraaf. ‘Als het weer wat beter met hem gaat, betaalt-ie het me maar terug.’ Iniddels is duidelijk dat met Meijers  ’tot tevredenheid van beide partijen’ een schikking is getroffen. Moszkowicz’ advocaat Herman Loonstein zegt dat de kwestie ‘van de baan is’. De veiling van bijna alle spullen uit de woning van Moszkowicz gaat woensdag niet door.

Beslag

De problemen van de levenslang geschorste advocaat zijn hiermee nog lang niet opgelost. Hij moet bijvoorbeeld nog een schuld van ongeveer drie ton voldoen aan de Belastingdienst. Ook ex-cliënt Donald G. zou nog tienduizenden van hem te goed hebben. G. is een invorderingsprocedure gestart. Overigens doen verhalen de ronde dat ook andere personen uit het criminele circuit menen nog geld van Moszkowicz tegoed te hebben.