‘Gruwelijke’ vondst bij huis Kalkar (UPDATE)

Achter een een eengezinswoning in Kalkar, circa 20 kilometer van de Gelderse grens, was de Duitse politie maandag bezig te graven naar stoffelijke resten. De Rheinische Post meldt dat daarbij één lichaam is gevonden.

31-jarige

De woning staat niet ver van het pretpark Wunderland Kalkar. De graafactie is al in het weekeinde is begonnen. Ooggetuigen spreken volgens de krant over ‘gruwelijke scenes’. Inmiddels heeft de politie bekendgemaakt dat er een lichaam van een 31-jarige man is gevonden. Het onderzoek staat onder leiding van het Openbaar Ministerie in Kleef.

Vermist

Er zijn een vrouw en drie mannen aangehouden. Twee van hen zouden volgens de Rheinische Post een bekentenis hebben afgelegd. De zaak zou door ‘een toeval’ aan het rollen zijn gebracht. Het slachtoffer zou al enige maanden geleden zijn gedood. Een getuige hoorde bij toeval een gesprek tussen de verdachten waaruit hij opmaakte dat er iemand vermoord zou zijn. De getuige wendde zich tot de politie die navraag deed. De verdachten vertelden de politie dat de betreffende persoon sinds september vermist was. In november bleek er geld van de rekening van het slachtoffer te zijn afgehaald.