Hammerstein spot Holleeder

Het begint een nationale sport te worden om Holleeder in het wild te fotograferen. Sinds zijn vrijlating duiken er regelmatig foto’s op van de vermeende ‘capo di tutti capi’. Zo werd hij gesignaleerd op een scooter op de gracht, op een terrasje in Utrecht en met Lange Frans in een café. Afgelopen weekend zat Holleeder gezellig te lunchen in Amsterdam-Zuid, naast advocaat Mr. Oscar Hammerstein.

 

 

 

Als een ware paparazzo wist Hammerstein een kiekje te maken van Willem Holleeder. Tijdens een broodje bij Van Dam in de Cornelis Schuytstraat. ‘Heel gezellig op de Cornelis Schuit. Holleeder tafeltje naast ons’, twitterde Hammerstein op zaterdag. En: ‘Lekker broodje in Cornelis Schuyt met tafel verder Holleeder’. Willem nam een cola-light, vertelt fotograaf Ferry de Kok, die ook foto’s van de samenkomst maakte. Op zijn foto is trouwens ook de veelbesproken software-tycoon Willem Smit te zien, aan een tafeltje naast Holleeder

Zondag werd De Neus opnieuw gespot in Amsterdam, althans, zo meent een tipgever die Crimesite emailde: ‘Willem Holleeder winkelt in de Kalverstraat op dit moment’.

Maar waar Holleeder nou eigenlijk woont, blijft een raadsel. Op de Crimesite-redactie kwamen de afgelopen maanden tips binnen over locaties in Bergen en Laren. In die laatste plaats zou Holleeder gewoon zijn halfje bruin bij de plaatselijke bakker halen. ‘Met een grote Hell’s Angel naast hem’.

Hebt u ook een tip? Peter R. de Vries kunt u niet meer mailen, dus doe dan maar naar onze redactie.