Hanno van Mil een half jaar vermist

Hanno van Mil (47) uit Amersfoort is deze week een half jaar vermist. De Amersfoorter was getrouwd en vader van drie kinderen. Hij ging op 12 april 2014 de deur uit om naar een trainingsdag van zijn werk in Driebergen te gaan. Hij is spoorloos.

Sleutels

Zijn Volkswagen Passat is bij de Pyramide van Austerlitz teruggevonden. Sleutels en telefoon lagen in zijn auto. De politie gaat uit van een misdrijf omdat er geen enkele aanwijzing is dat Van Mil bijvoorbeeld een ongeluk is overkomen, zich zelf heeft gedood of vrijwillig is ondergedoken.

Paspoort

In de week voor zijn verdwijning heeft Van Mil een nieuw paspoort bij de gemeente opgehaald. Maar de familie ziet dat niet als aanwijzing dat hij vrijwillig is vertrokken. Hij heeft voor zijn vertrek nog een fietsvakantie in België en een zomervakantie in Frankrijk geboekt voor hem en zijn gezin.

Helpen

Vrienden en familie hebben in binnen- en buitenland gezocht en tips nagetrokken. Diverse zoekacties met honden, noch onderzoek aan de gsm en de laptop hebben iets opgeleverd. Anita van Mil, de zus van Hanno, zei tegen RTV Utrecht: ‘Hanno was wel iemand die ook op dingen afstapte, die altijd mensen wilde helpen dus als hij op de verkeerde plek is geweest op de verkeerde tijd en hij heeft iemand willen helpen en heeft iets gezien dat hij niet had moeten zien dan kan dat ook zomaar.’

http://www.youtube.com/watch?v=a22KG6UWVfM