Schietpartij tussen Hells Angels in Frankfurt

Bij een schietpartij in het stationskwartier van Frankfurt zijn woensdagavond vier gewonden gevallen. Volgens Duitse media ging het om een onderlinge schietpartij tussen leden van de Hells Angels of waren er Hells Angels bij betrokken. Het treffen begonnen toen kort voor middernacht een aantal auto's bij elkaar tot stilstand kwamen en verschillende Hells Angels begonnen te vuren.

Zwijgen

De Duitse media stellen dat alle aangehouden verdachten er het zwijgen toe doen. De meeste vragen staan nog open. Onbekend is hoeveel mensen er in totaal betrokken waren en ook wie precies geschoten heeft, en met hoeveel wapens er geschoten is. De politie vermoedt dat er tussen leden van Hells Angels onderling gevochten is, zo stellen Duitse media.

Klap

De slachtoffers variëren in leeftijd tussen 31 en 43 jaar. Ze zijn gewond in de schouder, benen en bovenlichaam. Een vijfde mannen heeft een verwonding aan zijn arm na een klap met een voorwerp. Na de schietpartij stapten alle betrokkenen weer in de auto's ook de mannen die gewond waren geraakt. De politie heeft de voertuigen allemaal kunnen opsporen en in beslag genomen. In ieder geval de vier gewonden zijn aangehouden.