Hells Angels willen echt in 020

Waar gaan de Hells Angels heen? Met die vraag komen we een slappe kerstvakantie wel door. Dus niet naar Den Ilp heen (foutje van De Telegraaf). Maar waar dan heen? Voorman Daniël Uneputty zegt tegen AT5 dat ze ‘eerst gaan opruimen’ en dan ‘eens kijken of we misschien iets gaan kopen in het centrum van Amsterdam’. Amsterdam? Maar dat wil de burgemeester toch niet? 

Dat zullen we dan nog wel eens zien. Waarom zou een niet-criminele (volgens de rechter) motorclub niet een pandje in postcodegebied 1012 kunnen kopen? Goede Bibob-ambtenaar die daar een stokje voor kan steken.

Uneputty wil zeker niet naar Den Ilp ‘of Hoogezand-Sappemeer’, maar gewoon naar Amsterdam, zei hij duidelijk tegen AT5. Eerder liet de club weten dat ze ook best elke zaterdagavond op het Leidseplein een clubfeest willen houden.

In reactie op de eend van verslaggever John van den Heuvel gingen De Jakhalzen van DWDD en AT5 de schade opnemen in Den Ilp en bij John van de Heuvel zelf.

AT5: ‘Den Ilp kalm onder Angels-geruchten’.

Overigens best goed voor de huizenprijzen in Den Ilp, al deze publiciteit. Heel Nederland weet nu: geen risico op Hells Angels in het dorp, veel leuke kerstverlichting, aardige en nuchtere bevolking. We kunnen daaraan toevoegen dat er zich ook een beste sauna bevindt.