Henk Rommy: binnenkort weg uit New York

{jcomments on}

Het is een gekkenhuis hier met mensen die komen en gaan, daarom heb ik ook weer even niet kunnen schrijven voor Crimesite. Ik heb me hier al die tijd niet echt prettig gevoeld maar ik kreeg op 1 april te horen dat ik snel weg ga uit MDC Brooklyn. Ze kwamen het me vlak voor de telling van 16.00 uur vertellen. Voor die telling word je opgesloten van 16.00 uur tot 17.30 uur.

Ik dacht dat ze een 1 april grap met me uithaalden maar ik moest dus echt naar beneden om al mijn spullen in te pakken bij het RND. Dat is een speciale afdeling die hier speciaal over gaat. Ze willen me niet vertellen waar ze me naartoe gaan brengen, maar ik heb zelf het gevoel dat ze me per vliegtuig gaan vervoeren. Als dat zo is dan word je vaak naar Atlanta of Florida gebracht. Het maakt mij helemaal niets uit, als ik hier maar weg kan. Ik ben ergens anders vast beter af.

Op zondag 3 april zal ik voor de laatste keer met mijn advocaat spreken hier in Brooklyn, New York. We zullen dan nog even het beroepschrift doornemen. Ik vind het erg goed wat hij samen met mijn advocaat Mark Teurlings heeft opgesteld. Ik zou het graag op Crimesite laten zien maar heb aan één van de belangrijkste nieuwe getuigen beloofd om niet zijn volledige naam vrij te geven. Hij was enige jaren geleden onherkenbaar op televisie.

In Netwerk vertelde hij dat ik niets met deze zaak te maken heb. Deze afspraak met hem respecteer ik.

Als ik straks overgeplaatst ben kan ik tenminste wel weer gaan schilderen; iets wat ik graag doe. Ik zal alles wel weer opnieuw moeten kopen want ik Fort Dix hebben ze bijna alles van me gestolen. Ik ben nog steeds bezig met de tort claim. Ze doen verschrikkelijk moeilijk en werken totaal niet mee om mij de juiste documenten te verschaffen waarmee ik verder kan komen.

Die papieren heb ik nodig omdat er voor het indienen van deze claim een bepaalde tijd staat.? Als je ze bedelft onder een stapel papieren willen ze nog wel eens reageren maar daar maak je jezelf ook niet echt geliefd mee natuurlijk. Maar ik ga door tot het bittere einde, wat heb ik hier in godsnaam te verliezen.

Ik wil graag alle mensen bedanken die me mooie kaartjes gestuurd hebben hier in Brooklyn. Onder andere uit Thailand maar ook nog vele andere kaartjes uit zonnige oorden. Het doet me goed om te weten dat sommige mensen mij niet zijn vergeten. Bedankt hiervoor.

Maar stuur vanaf nu geen post meer voor me naar Fort Dix. Ik zal Crimesite laten weten waar ik uiteindelijk terecht ben gekomen. In feite ben ik heel makkelijk te volgen.

Ga naar www.bop.gov, dan naar ‘inmate locator’, toets mijn naam in en eventueel mijn reg.no. 57271-054. Als je dit doet kun je precies zien waar ik ben op dat moment.

De zomer komt er weer aan, ik hoop een mooie zomer voor iedereen. ?Ik doe iedereen de hartelijke groeten vanuit New York.

Henk Orlando Rommy.