HA-president eigenaar bandencentrale

De bandencentrale in Maasmechelen blijkt deels eigendom te zijn van de president van het Hell’s Angels Chapter in Zwartberg in Belgisch Limburg. In de buurt van dit bedrijf was volgens getuigen vrijdagavond een ruzie tussen Hell’s Angels en Outlaws. Daarna kwamen drie mensen door een schietpartij om het leven. Dat schrijft de Antwerpse Misdaadreporter na onderzoek in de kamer van koophandel. De Bandencentrale Burnout is een bedrijf dat werkt onder de vlag van de vennootschap NV Zonhovense Truck en Car, een firma die al meer dan tien jaar actief is.

De gedelegeerd bestuurder is Fabrizio M., de president van Hells Angels van Zwartberg (Genk).

Enkele weken geleden vielen arrestatieteams van de federale politie binnen in het clublokaal van de Hells Angels in Zwartberg.

De doorzoekingen waren in het kader van een onderzoek van het federaal parket naar de aanslag op het clubhuis van de Outlaws in Aalbeke. Eén van de Hells Angels die als verdachte werd gearresteerd, is de Limburger Patrick S.

President Fabrizio M. bekloeg zich destijds in Het Belang van Limburg over de schade die de politie had aangericht in hun pand.

Hieronder een verslag van die doorzoekingen.

 

Zie Misdaadreporter.

Zie ook:

Update bikermoorden Maasmechelen 

Ouders Outlaw-slachtoffers krijgen sms