Hoofd werd gebracht in zak

De politie toont dinsdagavond in Opsporing Verzocht de beelden van de man die vorige week het hoofd van Nabil Amzieb achterliet bij shisha-lounge Fayrouz. Op de beelden is te zien dat een man met een zak over de Amstelveenseweg loopt.

 

Stadionplein

Ook is te zien dat hij na het achterlaten van het hoofd in looppas richting het Stadionplein rent. Eerder riep de politie de man op zich te melden, dan zouden de beelden niet worden uitgezonden. Volgens de politie zijn de beelden afkomstig van camera’s van particulieren.

Voor 05.00

Volgens de politie heeft het onderzoek uitgewezen dat het hoofd er al voor 05.00 op woensdag 9 maart is achterlaten. De melding kwam pas om 07.00 bij de politie binnen. Er zijn rond 04.45 een aantal automobilisten vanaf het Haarlemmermeerstation over de Amstelveenseweg richting het Stationsplein gereden. De politie zoekt deze automobilisten omdat ze mogelijk belangrijke getuigen zijn.

De politie zoekt ook een man in een gewatteerde jas die mogelijk op de verschillende betrokken locaties (Meijehof en Kelbergen in Amsterdam-ZO) of in de omgeving daarvan is gezien. De politie zegt dat niet duidelijk is waar het slachtoffer is vastgehouden.

Neerzetten afgehakt hoofd op bewakingsbeelden

Wie onthoofdde Nabil Amzieb?

Tweede auto aangetroffen in Zaak-Amzieb