Identiteit van slachtoffer liquidatie bekend

De man die vorige week in Utrecht werd doodgeschoten in zijn auto is de 44-jarige Mohamed Boulaaouin uit Zeist. Het slachtoffer woonde half in Nederland, half in Marokko en is vader van twee kinderen. Dat maakte de politie dinsdagavond bekend in Opsporing Verzocht. Het is niet duidelijk wat het motief voor de moord is, maar de politie benadrukt dat de zaak voor zover bekend niets met de reeks liquidaties van de afgelopen tijd te maken heeft.

Omdat nog weinig duidelijk is over het motief van de moord, is de politie op zoek naar bekenden van Boulaaouin. De rechercheurs willen graag weten waar hij zich mee bezig hield en of hij bijvoorbeeld vijanden had.

Daarnaast wil de politie graag spreken met getuigen van de liquidatie zelf. Zo is er na de schietpartij een grijze personenauto gezien, mogelijk een Volkswagen Golf, die uit de straat waar de moord plaatsvond wegreed. De politie zoekt mensen die de auto ook hebben gezien.

Ook wil de politie meer weten over een grijze personenauto met mogelijk buitenlands kenteken, die in de straat deels op de stoep stond geparkeerd. In de auto zaten twee personen.