Inbreker zit nacht op dak pand (UPDATE)

Een inbreker die zondagavond wilde inbreken in een jachthuis in Hilvarenbeek is nadat hij betrapt werd het dak op gevlucht. Vanaf het dak gooide hij dakpannen naar de politie. Agenten hebben geprobeerd de man van het dak af te krijgen, maar volgens Omroep Brabant zat de inbreker maandagmorgen om 07.00 nog op het dak.

Update 12.00: De man is na 17 uur van het dak af. Hij is in slaap gevallen en zodoende heeft een arrestatieteam hem redelijk gemakkelijk in kunnen rekenen. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om een festivalbezoeker uit Estland. De medische toestand van de man wordt onderzocht.

Dak

De inbreker werd zondagavond rond 20.00 betrapt door de boswachter van Landgoed Gorp en Roovert. Alleen gaf de man zich niet gewonnen, hij klom het dak op en gooide daar met pannen naar de politie. Omdat het dak glad was, durfde de politie niet in te grijpen.

Bewoners

De bewoners van de woning hebben de nacht ergens anders doorgebracht. De omgeving is afgezet en omstanders worden op afstand gehouden. Rond 07.00 is er een ambulance opgeroepen naar het adres.