Driebergs meisje weer terecht (UPDATE)

Het meisje dat verdwenen in de buurt van het NS-station Driebergen-Zeist is weer terecht. De politie zocht dinsdagmiddag massaal in het bosgebied tussen Driebergen en Zeist langs de Driebergseweg naar de 13-jarige Ikram Ammari uit Driebergen.

De politie spreekt met het meisje om vast te stellen wat er precies is gebeurd.

Het meisje was maandag niet thuisgekomen uit school. Ze zit in de brugklas van Schoonoord, een school aan de rand van Zeist aan de Driebergseweg in een parkachtig gebied. De zoekactie richtte zich op het gebied tussen de A12, de Driebergseweg en de bebouwde kom van Zeist. Daar ligt ook een groot bosperceel van de Vereniging Natuurmonumenten.

De politie heeft een Burgernet-actie gestart. De fiets van het meisje zou dinsdag zijn gevonden in dat gebied. Er is ook het gerucht dat de tas van het meisje zou zijn gevonden. Er zijn ook mariniers bij de zoekactie ingezet, evenals medewerkers van het nabij gevestigde Landelijk Team Forensische Opsporing. In linie is een bosperceel doorzocht.

Ikram Ammari is 1.60 meter lang, en heeft donker lang golvend haar en donkerkleurige ogen. Ze had een groene jas met capuchon en een bontkraag en zwarte sneakers van Nike. Ikram loopt mank en draagt een aangepaste schoen.