Jonge verdachten vast na dodelijke steekpartij

In Vlissingen zitten twee jonge verdachten vast na een steekpartij waarbij in de nacht naar woensdag een 28-jarige man uit Vlissingen om het leven kwam. De politie kreeg vannacht een melding en agenten vonden rond 02.30 een zwaargewonde man op straat.

Politiehond

De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht maar overleed niet veel later. Uit het eerste politieonderzoek bleek dat er een man was gevlucht. Agenten zetten de omgeving af en begonnen te zoeken, onder meer met een politiehond.

Vrouw

Rond 02.40 werd in de Van Hoorn van Burghstraat een 17-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. Het politieonderzoek leidde verder naar een woning in de Kasteelstraat. Daar werd een 22-jarige vrouw aangehouden. Het tweetal is voor verder onderzoek en verhoor naar een cellencomplex gebracht. Daar wordt verder onderzocht of ze betrokken waren bij de steekpartij.

De politie heeft in de Kasteelstraat onderzoek gedaan, hierbij werd de straat gedeeltelijk afgezet. Er zijn getuigen verhoord en is op straat en in de woning naar sporen gezocht.