Joran en Beth nu al te zien (video)

Vanavond zendt Peter R. de Vries het pas uit op TV, maar het is nu al te zien op Crimesite: de ontmoeting tussen Beth Holloway en Joran van der Sloot. Joran werd onlangs bezocht  door Natalee Holloway’s moeder in de Castro Castro gevangenis in Peru. Het speelde zich allemaal af in de directiekamer van de gevangenis, die voor de gelegenheid was volgestopt met verborgen camera’s. Hoe die confrontatie verliep, zie je na de break.

 

 

 Het Amerikaanse tv-station CBS kocht de reportage van De Vries en zond hem gisteren al uit, ondermeer via hun regionale zender CBS42 in Alabama. Deze zender heeft de reportage op internet geplaatst (dank voor de embed-code, jongens) en daarom kunnen we nu al de beelden laten zien, die SBS pas vanavond op televisie vertoont. Klik Rechter-muis/Go Fullscreen voor beeldvullende weergave

Voor wie de video niet kan zien, hier een YouTube versie.

 

Het is onvoorstelbaar dat de gevangenisdirectie van Castro Castro medewerking verleende aan deze verborgen camera actie. Zeker gezien het feit dat de ontmoeting geen enkel ander doel diende dan de kijkcijfers van De Vries. Er waren geen nieuwe feiten waarmee Joran geconfronteerd kon worden en het was ook geen enkele reden om te geloven dat Joran plotseling de waarheid zou gaan vertellen aan Beth.

Vanavond bij SBS6 de 50-minuten versie van deze reportage.