Boek Dossier Holloway op komst

Joran van der Sloot mag binnen tien dagen gaan trouwen met zijn geliefde Leidy Figueroa, met wie hij in de Piedras Gordas-gevangenis van Lima een relatie heeft. Het Peruaanse tv-programma Domingo al Día meldde zondag dat er nog enige formaliteiten nodig zijn. Ook moet Van der Sloot nog een psychologisch onderzoek ondergaan.

Afpersing

Joran van der Sloot zit in Lima een celstraf van 28 jaar uit voor de moord op de Peruaanse studente Stephany Flores (21) in mei 2010. De advocaat van de familie Flores, Edward Alvarez, vroeg zich in het programma af  'welke vrouw er met een psychopaat wil trouwen'. Alvarez veronderstelt dat Joran wil trouwen om de Peruaanse nationaliteit te krijgen om zo een uitlevering naar de VS te voorkomen. Daar wordt Van der Sloot verdacht van fraude en afpersing van Beth Twitty. Hij nam geld in ontvangst in ruil voor valse informatie over Natalee Holloway.

Dossier Holloway

Holloway is op Aruba vermist sinds 30 mei 2005. Joran van der Sloot is op Aruba nog steeds verdachte van moord op Natalee Holloway. Op 24 oktober verschijnt bij uitgeverij Crimesite het boek Dossier Holloway van Wim van de Pol en Vincent Verweij over de verdwijning van Natalee Holloway, waarmee nieuwe feiten over de verdwijning bekend zullen worden. 

Alle berichten over Joran van der Sloot.