Kerst zonder wodka voor Joran

Joran van der Sloot dacht op kerstavond bezoek te krijgen van een engel met een fles wodka. Maar dat feest ging niet door. De bewaking van de Peruaanse gevangenis onderschepte de fles, die werd meegebracht door Joran’s biografe Zvezdana Vukojevi?.

 

Vukojevi? is een freelance journaliste, die optrad als ghostwriter voor Joran in het boek ‘De Zaak Holloway’. Daarin beschrijven ze de geruchtmakende zaak vanuit het perspectief van Joran’s vermeende onschuld. Joran legt in het boek uit waarom hij denkt dat Deepak Kalpoe de verkrachter en moordenaar van Natalee is.


De zaak Natalee Holloway
Joran van der Sloot & Vukojevic, Z.

Vukojevi? is afgelopen weekend dus gesignaleerd in Lima, waar ze een bezoek bracht aan Joran in de Castro Castro gevangenis. Maar de bewaking verhinderde dat ze de drank mee naar binnen nam. Het is niet bekend of Vukojevi? bezig is met een nieuw boek over de zaak, of dat het bezoek om persoonlijke redenen was. Op Linkedin meldt dat ze werkt aan een boek over een andere misdadiger: “In 2011/2012 wordt mijn biografie over Radovan Karadzic gepubliceerd door Uitgeverij Podium”. De Peruaanse TV-journaals waren vandaag in elk geval weer volop met Joran bezig.