Kilo’s drugs, vuurwapen en cash geld in woningen R’dam en Barendrecht

Speciale politie-eenheden hebben dinsdag in twee woningen in Rotterdam en één in Barendrecht een vuurwapen, kilo’s drugs, luxe goederen en een pak cornflakes met circa 8000 euro contant geld aangetroffen.

Drugspers

De politie kreeg een tip dat er in een woning aan de Spiegelnisserkade in Rotterdam mogelijk drugs werden gemaakt. Toen het Team Parate Eenheid en het Flexteam naar binnen gingen, vonden zij kilo’s drugs en een bewerkingsruimte met pers. Om welke drugs het gaat, is niet bekendgemaakt. Ook werd een vuurwapen gevonden. Een 31-jarige Rotterdammer, die aanwezig was in de woning, is opgepakt.

Cornflakes

Het onderzoek leidde naar een andere woning in Rotterdam en Barendrecht. Uit de woning in Rotterdam-Crooswijk kwam een Rotterdammer (32) lopen met een pak cornflakes en duur horloge. Na controle bleek het pak niet gevuld met cornflakes, maar ongeveer 8000 euro aan contant geld. De man zit vast. In de woningen zelf werden nog diverse luxe goederen, zoals tv’s en audioapparatuur en zo’n 2500 euro aan contant geld gevonden.